Neteja

Som especialistes en neteja i desinfecció, un servei essencial de primera necessitat que Integra CEE ofereix de manera responsable amb productes i tècniques respectuoses amb el medi ambient, i a través d'exhaustius protocols de qualitat i seguretat.
Trabajadora de Integra CEE realizando limpieza hospitalaria con equipo de protección individual

LA NOSTRA MILLOR TARGETA DE PRESENTACIÓ ÉS EL NOSTRE TREBALL

Neteja Integral

Com a especialistes en serveis de neteja integral d’edificis, posem a la disposició de les empreses l’especialització que avala a Integra CEE com a referent del sector. Oferim recursos sostenibles, respectuosos amb el medi ambient a un cost competitiu i adaptat a les necessitats de cada client. Comptem amb una gamma de maquinària i utillatge per al tractament de qualsevol tipus de sòl o superfície. Més de 20 anys recolzen el nostre treball i garanteixen l’excel·lència en els serveis prestats gràcies a la millora contínua i innovació en els processos que implantem en tota mena d’infraestructures.

Neteja Industrial

Aquest servei comprèn totes les taques de neteja necessàries per a la conservació, protecció i manteniment d’instal·lacions. Després d’avaluar les necessitats particulars de cada client, els nostres especialistes de neteja dissenyen, implanten i apliquen un servei a mesura, la qual cosa garanteix un grau màxim de neteja i higiene. Presents en entorns industrials, realitzem la neteja ordinària de les zones comunes, oficines, lavabos i vestuaris, així com la neteja de manteniment de l’entorn de les zones productives, passadissos i naus. Elaborem i implantem procediments de treball personalitzats en funció de les necessitats concretes de cada client com a part integradora del seu procés productiu.

Neteja Hospitalària

La neteja i desinfecció dels centres hospitalaris és crucial per a protegir pacients, personal sanitari i resta d’empleats. Els nostres procediments estan segmentats en funció del crític de la zona i recolzats per anys d’evolució i experiència en el sector.

Neteja Residències persones majors

En la neteja de residències per a persones majors és imprescindible conèixer en profunditat els productes químics perquè la principal tasca és desinfectar sense risc de reaccions al·lèrgiques. En les residències hi ha mobiliari adaptat i diferents elements del nostre protocol específic de neteja que inclou formació especialitzada del nostre personal. El nostre grau de seguiment i control és màxim per a poder atendre immediatament les incidències que es puguin presentar.