Aliances

Integra posseeix la qualificació atorgada per les administracions públiques de totes les comunitats i ciutats autònomes per desenvolupar la seva activitat com a Centre Especial de Treball a tot Espanya, cosa que reforça la seva vocació d’agent generador d’ocupació per a persones amb discapacitat.

Per a aconseguir una atenció més global i de major qualitat amb la persona treballadora, des de Integra CEE hem desenvolupat un treball en xarxa amb diferents entitats en funció de la necessitat detectada d’acompanyament i suport.

Generem un impacte positiu en la societat ampliant la xarxa de recursos especialitzats a través de convenis de col·laboració amb la finalitat de garantir la inclusió laboral, social i personal de les persones amb discapacitat, promovent la qualitat en el desenvolupament dels seus itineraris personalitzats.

TOTAL 108 CONVENIS EN 2022

Tres línies principals de col·laboració ens uneixen amb el tercer sector i diferents institucions per millorar l’ocupabilitat del col·lectiu de persones amb discapacitat:

Accés, captació i ajust inicial de persones candidates per a processos vacants.

Coordinació, ajust i estudi de casos durant tot el desenvolupament de l’itinerari i trajectòria laboral en Integra CEE.

Projectes i accions de sensibilització, a mesura, en clients, societat i diferents espais.